Ajándékutalvány

Ide írhatsz...


Az ünnepek közeledtével egyre többet gondolunk szeretteinkre. Idén válasszon ajándékot csomagjaink és az árlistában szereplő ajánlataink közül .Gondoskodjon hozzátartozói egészségéről az új évben is!


Keringési masszázs - a lábak örömére


A gépi hullám masszázs ,plusz a speciális pakolás,nyirok és érrendszeri méregtelenítő hatású, megszűnik a fájdalom, egészségesebbek lesznek a lábak, emellett formásabbá is válnak, felfrissülnek. Visszeres betegség első szakaszában ajánlott. Rendszeres keringési masszázzsal hozzájárulhatunk a visszeres betegség kifejlődésének megakadályozásához. Különleges kényeztetés a lábnak. A fáradt láb, a túlterhelt izmok és izületek mintegy varázsütésre megkönnyebbülnek a masszázs és a pakolás alatt. Egyszerűen mennyei érzésben lesz része, amint egész teste ellazul, gerince kiegyenesedik. 

 perc 80/ 12000 Ft

Hópehely masszázs


Levendula és édes narancs olajat használunk a masszázshoz. Először barackmagos peelinggel leradírozzuk a bőrt, ezután beolajozzuk a vendéget, majd papírkendővel,ezt követően pedig lepedővel takarjuk be. Így marad kb. 10 percig. Ez idő alatt a melegben kitágulnak a pólusok, és az olaj felszívódik. Ezáltal sokkal jobban masszírozhatóvá válik a vendég. A kezelést arc-dekoltázs masszázzsal fejezzük be.

80 perc/ 12000 Ft